Yhteistyö – Mikä on Hygglo?

Pohjoismaiden suurin vertaisvuokrausalusta, Hygglo, ja Suomen suurin autojen vertaisvuokrausalusta, BloxCar, aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on kasvattaa jakamistalouden tietoisuutta. Yritykset tarjoaa kuluttajille palvelualustan, jossa voi vuokrata omia käyttötavaroitaan. Jakamistalouden markkinapaikat aloittavat yhteistyön Suomessa.

Mikä on Hygglo?

Hygglo on vuonna 2016 perustettu pohjoismaiden suurin tavaranvuokrausalusta. Hygglo kuuluu Tori.fi:n taustayhtiönSchibstedtinpalveluverkostoon. Schibstedin on kuulunut Hygglon omistajiin vuodesta 2018. Hygglon kautta henkilöt pystyvät vuokraamaan turvallisesti tavaroitaan ja tienaamaan rahaa sen kautta. Vuokrattavat tuotteet ovat vakuutettuja ja henkilöiden täytyy tunnistautua ennen vuokraamista. Nämä ominaisuudet tekevät palvelusta turvallisen ja luotettavan keinon vuokrata tavaroita ja edistää jakamistaloutta. Tavaroiden vuokraus turvallisesti tarjoaa meille mahdollisuuden säästää rahaa, edistää hyvinvointia, tienata jo olemassa olevista tavaroista ja tämän lisäksi tehdä palveluksen ympäristölle. Hygglo on vastikään laajentunut Suomeen ja etsii henkilöitä, jotka laittavat vuokralle omia tavaroitaan alustalle. Hygglon suosituimpiin kategorioihin kuuluvat esimerkiksi työkalut, kamerat, retkeilyvarusteet ja siivousvälineet.

Kaikki tavarat ovat vakuutettuja vuokrauksen ajaksi ja käyttäjien täytyy tunnistautua pankkitunnuksilla ennen rekisteröitymistä. Ilmoituksen jättäminen ei maksa mitään ja tavaroiden omistajat saavat pitää 80% vuokrauksen summasta (50% dronen vuokrauksesta). Vuokraukseen kuuluu ylimääräinen varausmaksu lisättynä hintaan (tarvikkeista saatetaan veloittaa lisämaksua). Hygglolla on turvallisuusjärjestelmä joka tarkastaa maksajien luottotiedot. Tämä ei vaikuta käyttäjän luottotietoihin ollenkaan. 

Hygglo on hyväksi ympäristölle. Vuokraamalla omistamia tuotteita vähennämme uusien tuotteiden valmistamista. Tämän lisäksi olemassa olevat tavarat pääsevät käyttöön. 

Hygglon suurin toivomus on, että ennen kuin ihmiset ostavat tavaroita, kysyisivät he itseltään tarvitseeko minun ostaa vai voisinko vuokrata.

Aloita kodintavaroiden vuokraus Hygglon kautta ja rekisteröidy käyttäjäksi : https://www.hygglo.fi/

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap