Toimivat vinkit ystävänpäivälle


Ystävänpäivä on täydellinen hetki viettää aikaa ystävien kanssa retkeillen. Keräsimme parhaat ja söpöimmät ystävänpäivän kohteet alle.

Syö ja juo


Patisserie Teemu Aura

Vie ystäväsi tai puolisosi hempeille kakkukahveille Hakaniemeen avattuun hempeän vaaleanpunaiseen kahvilaan. Herkuttelun jälkeen voi lähteä vaikka kävelylle Töölönlahden ympäri. 
Tutustu kahvilaan ->

(Kuvat: Niina Aaltio)

Yes Yes Yes

Söpö ja värikäs kasvisruokaravintola on erinomainen vaihtoehto kaveriporukalle. Kaikki ruokalistan ruuat on tarkoitettu jaettavaksi. 
Tutustu ravintolaan ->

Värikäs kasvisravintola one erinoimainen vaihtoehto kaveriporukalle.


Luontoon


Herrankukkaro

Kaunis kylämiljöö sopii kaikille. Erilainen ja mieleenpainuva ympäristö kaikkiin tilaisuuksiin. Naantalissa sijaitseva virkistyspaikka lämmittää ainutlaatuiset saunansa myös ystävänpäivänä.
Tutustu Herrankukkaroon ->

Tapahtumaan 15.2. paikalle pääset kauempaakin vuokraamalla auton BloxCarista päiväksi käyttöösi. Kokeile ainakin maasavusaunaa  ja kaislikkokylpylän lämminvesialtaita.    

Askolan Kirnukalliot

Tällä luontopolulla pääset tutustumaan jääkauden aikana kallioihin muodostuneita hiidenkirnuja. Alueella on yhteensä toistakymmentä hiidenkirnua, joista suurin on 10,3 metriä syvä ja 4,2 metriä leveä Jättiläisen kuhnepytty. Pakkaa termoskahvit ja eväsleivät reppuun ja lähden ystävien kanssa päiväretkelle. 
Siirry Askolan kirnukallioiden sivuille ->


Urheilemaan ja rentoutumaan

Nauti ystävänpäivänä lempeästä spa-tunnelmasta ja saunoista, tai vaikka joogasta.


Laajavuoren hiihtokeskus

Etelä-Suomessa ei lunta vielä ole, mutta Jyväskylän keskustan tuntumassa oleva sympaattiseen hiihtokeskus Laajkseen lähtee mielellään kauempaakin. Rinteitä löytyy kaiken ikäisille ja tasoisille laskijoille ja alueella on myös luontopolku ja laavuja. 
Lähde laskettelemaan ->

Regatta Spa

Hangossa sijaitseva rauhallinen Regatta Spa sopii päiväretkikohteeksi tai vaikka viikonlopun viettoon. Täällä saat nauttia lempeästä spa-tunnelmasta ja saunoista, tai vaikka joogasta. 
Tutustu kylpylähotelliin ->

BloxCar tarjoaa edulliset vuokra-autot isommallekin kaveriporukalle edullisesti. Tutustu autovalikoimaan ->

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap