Koronan aikana teoillasi on merkitystä – tee näin

Maailmassa on meneillään poikkeuksellinen hetki, joka vaikuttaa jokaisen ihmisen arkeen. Meille on tärkeää, että BloxCarin käyttäjät ja myös kaikki muut voivat hyvin. Siksi haluamme myös tiedottaa seuraavista toimista, joilla voit vaikuttaa tilanteeseen. Monen terveys on heikko ja toisilla talous on heikentynyt. Nämä ovat niitä hetkiä kun sinun teoillasi voi olla suuri vaikutus.

Näin voit olla muiden avuksi ja estää viruksen leviämisen

Mahdollista muille turvallisempi liikkuminen

Ilmoita muille mikäli autosi on vuokrattavana, niin he voivat välttyä tartuntariskiltä julkisessa liikenteessä. Lisää autoosi yleispuhdistusaine, kertakäyttöliinoja tai käsipaperia ja puhtaanapito-ohjeet. Laita rappusi ilmoitustaululle ilmoitus autosi vuokrattavuudesta ja jaa tieto ja autosi BloxCar -linkki myös taloyhtiösi tai lähialueesi Facebook-ryhmään. Voit myös ilmoittautua esimerkiksi Nappi Naapurin Koronapuun. Koronan aikana teoillasi on merkitystä.

Ohjeista käyttäjiä pyyhkimään ainakin ratti, vaihdekeppi, painikkeet ja kahvat käytön jälkeen. Pyydä hävittämään liinat ja paperit sekäjätteenä. Suosittele hanskojen käyttöä ajaessa.

Estä leviäminen

Ylläpidä puhtautta ja estä leviäminen. Pese kätesi huolella käytyäsi ulkona. Kanna mukanasi desinfiointiainetta. Pitämällä kädet puhtaana estät viruksen siirtymisen uudelle pinnalle. On myös suositeltavaa käyttää käsineitä ulkoillessa. Muista myös yskiä ja aivastaa paperinenäliinaan tai hihaan ja hävittää nenäliina välittömästi. Muista myös pitää etäisyyttä muihin ihmisiin.

Koronan aikana teoillasi on merkitystä
Koronan aikana teoillasi on merkitystä

Tarjoa apua

Naapurissasi voi olla tartunnan saanut, karanteeniin joutunut tai riskiryhmään kuuluva henkilö, joka saattaa tarvita apuasi. Auta naapureitasi ja tuttujasi kysymällä mikäli he tarvitsevat jotain ruokakaupasta, apteekista tai muualta ja auta heitä roskien viennissä. Vältä kuitenkin lähikontaktia. Pyydä jättämään roskat ulko-oven eteen ja tee samoin myös ostoksille. Seuraamme tarkkaan tilanteen kehittymistä ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista muutoksista.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap