Taloyhtiön yhteiskäyttöauto – tarjontaa asukkaille ilman kuluja

Yhteiskäyttöauto tuo joustavuutta työssä ja vapaa-ajalla liikkumiseen. Auton saa käyttöön omasta kotipihasta aina tarpeen tullen ja autottomat ihmiset maksaa ainoastaan auton käytöstä. Taloyhtiön yhteiskäyttöauto helpottaa arkea.

“Yhteiskäyttöautot ovat trendi, joka nousee tämän vuosikymmenen aikana pysyväksi osaksi autoilun kulttuuria”, kertoo Konsta BloxCarilta.

Läheltä löytyvällä yhteiskäyttöautolla voi tehdä arjen tarpeelliset matkat, jonka lisäksi yhteiskäyttöauto helpottaa taloyhtiötä pysäköintiongelmissa. Se lisää asumisviihtyvyyttä ja asuntojen kysyntä kasvaa. Kaiken muun lisäksi yhteisessä käytössä olevat autot helpottaa taloyhtiötä pysäköintiongelmien ratkaisemisessa.

“Mitä vähemmän autoja tarvitaan liikkumiseen, sitä enemmän meillä on tilaa ja mahdollisuuksia kasvaa toiseen suuntaan. Yksikin parkkiruutu vähemmän voi tuoda uudelle taloyhtiölle 25 000 euron säästöt.

Taloyhtiön yhteiskäyttöauto – osa asukkaista voi tienata yhteiskäyttöautolla

Vertaisvuokraus on osa yhteiskäyttöautoilua. Se on mahdollisuus hyödyntää jo olemassa olevaa autokantaa ilman että tuodaan uusi auto kaduille pelkästään yhteiseen käyttöön.

“Auton omistaminen ei ole turhaa, mutta omistamisen luonne muuttuu, kun ihminen voi tarjota oman autonsa yhteiskäyttöautona naapureiden käyttöön.”

Edullinen yhteiskäyttöauto on kuin vuokra-auto, joka tarjoaa ympäristöystävällisemmän ja edullisemman vaihtoehdon liikkumiseen.

“BloxCar pystyy kilpailemaan yhteiskäyttöautoja taloyhtiöille myyvien palveluiden kanssa. Me tarjoamme asukkaille kaikki naapuruston yhteiskäyttöautot helppoon käyttöön. Meidän autohaku on ilmainen widget-työkalu, jonka avulla autot voi varata suoraan taloyhtiön nettisivuilta tai aulanäytöstä”, kertoo BloxCarin projektipäällikkö Rafael.

Yhteiskäyttöautoilun perusperiaate on että vuokralainen maksaa pelkästään auton käytöstä. BloxCaria hyödyntävä taloyhtiö ei maksa palvelusta mitään, ja sen ei tarvitse varata erillistä parkkitilaa yhteiskäyttöautolle. Kotimaisen palvelun autoja löytyy jo valmiiksi satoja taloyhtiöiden parkkipaikoilta.

“Tämä on myös asukkaalle mahdollisuus. Kuka tahansa voi alkaa tienata autolla, mikäli se muuten seisoisi vuokrattavan ajan paikallaan. Meidän palvelun tehtävä on luoda ympäristö, jossa auton jakaminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja turvallista omistajalle, sekä käytännöllistä ja helppoa vuokralaiselle”, Rafael toteaa.

Lue lisää:

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap