Paulilla on asiaa – Pysäköinninvalvonta pystyisi tunnistamaan BloxCarin yhteiskäyttöauton

Helsingin kiinteistöviraston muutama vuosi sitten asettamat vaatimukset ei valitettavasti vielä tunnista yksityisen omistamaa yhteiskäyttöautoa, koska sitä ei tarvitse rekisteröidä vuokrauskäyttöön eikä palvelua tarjoavan yrityksen tarvitse olla haltijana. Parkkipaikat ovat tärkeässä asemassa kun halutaan edistää yhteiskäyttöautoilua. Tosi hienoa että kaupungit ovat lähteneet mukaan niitä tarjoamaan.
Pysäköinninvalvonta pystyisi tunnistamaan Blox Carin yhteiskäyttöauton
Pysäköinninvalvonta pystyisi tunnistamaan Blox Carin yhteiskäyttöauton

Vertaisvuokratessa palveluntarjoaja tunnistaa käyttäjän, tarjoaa vakuutukset ja varmentaa vuokrauksen. Pysäköinninvalvonta pystyisi tunnistamaan BloxCarin yhteiskäyttöauton ja onko se vuokrattavana vai omassa käytössä. Kyse ei siis ole kylmän sodan aikaisista kommuuneista, kuten jotkut pelkäävät.

BloxCar tarjoaa erilaisen vaihtoehdon yksityisten omistamien autojen avulla. Palvelu toimii kaikkialla Suomessa ja missä tahansa taloyhtiössä, josta löytyy yksityiskäytössä olevia autoja. Auton omistaja saa päättää itse kuka vuokraa hänen autoaan ja milloin, eli hänen ei siis koskaan tarvitse luopua omasta tarpeestaan tai vuokrata autoaan, jos se ei sillä hetkellä sovi.

Lue Keskisuomalaisen uutinen aiheesta!

Kirjoittaja, Paul Nyberg, on BloxCar-palvelun perustaja, joka on uurastanut jakamistalouden puolesta jo yli 20 vuotta. BloxCar työllistää kahdeksan täysipäiväistä henkilöä, ja on välittänyt yli kymmeniä tuhansia yksityisten välisiä vuokrauksia ympäri Suomea. BloxCar sai myös yli sata uutta piensijoittajaa viime syksyn joukkorahoituksessa.

Lue lisää Blox Carin tarinoita matkailusta ja yhteiskäyttöautoilusta tästä.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap