Osallistu taloyhtiösi yhtiökokoukseen – tästä syystä kannattaa

Useat taloyhtiöt pitävät kiinteistöliiton suositusten mukaisesti yhtiökokouksia maaliskuussa. Yhtiökokouksessa valitaan uusi hallitus ja suunnitellaan tulevaa. Nyt voit vaikuttaa taloyhtiösi tekemisiin esimerkiksi ehdottamalla yhteiskäyttöautojen tuomista taloyhtiöön tai siitä että omaa autoasi voi vuokrata BloxCarin kautta.

Yksi viimeaikaisista keskustelunaiheista on ollut taloyhtiön yhteiskäyttöautot. Kuten viime syksynä toimintansa lopettaneen sähköautojen yhteiskäyttöautojen palvelu Ekorent osoittaa, on toimintamallissa omat haasteensa. Taloyhtiön vuokraama yhteiskäyttöauto aiheuttaa yhtiölle kuluja ja vaivaa muun muassa huoltojen ja pysäköinnin suhteen. Näin ollen osallistu taloyhtiösi yhtiökokoukseen ja vaikuta oman taloyhtiösi päätöksiin.

Oman yhteiskäyttöauton ongelmat voidaan ratkaista vertaisvuokrauksella, joka on tapana vielä useille taloyhtiöille tuntematon. Vertaisvuokraaminen on sellaista yhteiskäyttöä, jossa kuka tahansa voi vuokrata autoja yksityisiltä, taloyhtiöltä ja kaupungeilta

Palvelun konsepti hyödyntää jo liikennekäytössä olevia autoja, jolloin uusia autoja ei tarvitse ostaa palvelua varten. Useasta pihasta löytyykin autoja, jotka liikkuvat vain harvoin. BloxCar haluaa hyödyntää juuri näitä autoja kannustamalla omistajia tekemään niistä yhteiskäyttöautoja. Omistaja saa tästä tuottoa ja muut asukkaat saavat auton käyttöönsä.

Blox Car - Osallistu taloyhtiösi yhtiökokoukseen
Asukkaat voivat käydä vaikkapa ruokakaupassa naapurin autolla.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa taloyhtiösi tulevaisuuden suunnitelmiin

BloxCarin tarjoama malli tuo huomattavia kustannussäästöjä tarjoten samalla asukkaille parempaa palvelua. Vertaisvuokraus poikkeaa yhteiskäytöstä siten, että vertaisvuokrauksessa hyödynnetään jo olemassa olevia resursseja. BloxCarilla on jo lähes 15 000 käyttäjää ja yli 600 autoa ympäri Suomen, eli usealla paikkakunnalla on mahdollisuus hyödyntää yrityksen palvelua. 

BloxCarin helposti asennettavalla autohakuwidgetillä taloyhtiö voi ilmoittaa asukkailleen taloyhtiön ja lähialueen vuokrattavat autot. Widget toimii pienenä hakukoneena taloyhtiöön kotisivulla ja sen kautta voi nostaa esille taloyhtiön tai esimerkiksi korttelin vertaisvuokrausautot. On myös mahdollista nostaa esille ainoastaan esimerkiksi sähköautot. 

BloxCarin ratkaisu on taloyhtiölle ja asukkaille täysin ilmainen, vuokraaja maksaa vain auton käytöstä. Taloyhtiö voi vastikkeeksi oman auton vuokraamisesta tarjota esimerkiksi parkkipaikkaetua yhteiskäytössä oleville autoille. Omistaja saa autostaan itse päättämänsä vuokratulon. Autottomille tämä tarjoaa laajemman valikoiman edullisia autoja.

BloxCarin malli vapauttaa taloyhtiöltä auton omistamiseen liittyvän vaivan ja asukkaat saavat naapurustosta tuttuja vuokraajia. 

Katso ohjeet widgetin käyttöön ja kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap