Loma kotimaassa – aiheuttaako suunnittelu harmaita hiuksia?

Loman suunnittelusta on se hyöty, että ei ainakaan tarvitse miettiä enää kesälomalla mitä haluaisi tehdä. Lisäksi esim kesäloma tuntuu vieläkin enemmän odottamisen arvoiselta ajalta, ja sitä ei mene päivääkään hukkaan, kun sen on suunnitellut valmiiksi. Loma kotimaassa helpottuu, kun tietää missä aikoo olla. Voi esimerkiksi juna- ja bussilippuja ostaa etukäteen sekä säästää matkakuluissa. Matkabudjetti kiittää ja lompakkoon jää tilaa myös spontaanisille hetkille. En tiedä löydänkö loman suunnittelusta mitään negatiivista puolta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja suunnitelmat ovat kuitenkin vain suunnitelmia, joita voi tarvittaessa muuttaa oman mielen, halun ja fiiliksen mukaan. Täydellistä!

Oletko saanut jo idean, mutta suunnittelu ottaa voimille? Eikö matkaseurueesta löydy ketään joka inspiroituu suunnittelusta? Onneksi internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy apua. Kesäloman suunnittelu alkaa matkakohteen valinnasta. Kaupunkiin, telttaretkelle tai mökille? Vai kuitenkin katsomaan naapurikunnan kansallispuiston näkymiä? Minne sinä haluat lähteä? Kotimaan matkailu avartaa, ja tänä kesänä kaikki ihmiset ympäri maailmaa tutustuvat oman kotimaansa matkakohteisiin. Mitä erikoisempi kesäloma sitä parempi. 

Ekologinen tapa autoilla tekee liikkumisesta yksinkertaista

Lomaan kuuluu luonnollisesti liikkuminen paikasta A paikkaan B. Julkinen liikenne toimii helposti ja edullisesti, kun liikutaan esimerkiksi Lappiin nauttimaan yöttömästä yöstä. Junamatka Rovaniemelle ei maksa maltaita ja paikan päältä voit vuokrata auton edullisesti. Vuokra-auton hintavertailu nostaa BloxCarin suosituimpien palveluiden joukkoon.

Monipuoliset kartat – paljon spesiaalia nähtävää

Erilaiset karttapalvelut helpottaa vieraalla paikkakunnalla suunnistamiseen. Perinteinen Google Maps ja muut tunnetuimmat karttapalvelut auttaa sinut löytämään hotellin ja illan ravintolan helposti, mutta kun kaipaat spontaanimpaa hetkeä, voit ottaa haltuun hieman tuntemattomamman karttapalvelun. Loma kotimaassa voi olla myös lyhyempi päiväretki uudessa ympäristössä.

Hotellin kirkkaat valot vai yötön yö koivun kyljessä?

Kesämökki on tämän kesän suosituin lomakohde, mutta kaupungit ja pienemmätkin pitäjät saa kotimaan matkailijoita kesän asukkaiksi. Lomaa suunnitellessa kannattaa suunnitella yöpyminen hyvin ennakkoon. AirBnb mahdollistaa edullisemman yöpymisen, mutta toisaalta hotellissa odottaa herkullinen ja stressitön aamupala. Pienemmällä budjetilla matkaava voi hakea erilaisia elämyksiä tutustumalla luontoon ja pakkaamalla teltan mukaan reissuun. Edullisimmillaan Teltan ja makuupussin saa vain muutamalla kympillä.

Laskun jakamisesta ei tarvitse kiistellä

Mobile Pay helpottaa matkan suunnittelua ja sinne voi muun muassa ladata matkakuvat, jotta puhelimen hukkuessa et kadota matkamuistoja. Lisäksi Mobile Pay tarjoaa lisäosan omaan palveluunsa, joka helpottaa matkakustannusten jakamista matkaseurueen kesken. WeShare laskee kaikki matkan kustannukset yhteen, jopa matkan aikana. Kaikki meneen näppärästi tasan, eikä tarvitse huolehtia itse laskemisesta ja laskujen jakamisesta.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap