Liikkuminen Helsingissä on helppoa – Jussi luopui omasta autosta

Blox Carin käyttäjät vuokraavat yhteiskäyttöautoja lähiseudultaan. Vain kilometrien päässä sijaitsevat autot ovat keränneet historian aikana keskimääräisesti arvosanaksi 4,7/5 tähteä. Liikkuminen Helsingissä on helppoa ja edullista, kun ystävälliset auton omistajat ja vuokralaiset hyödyntävät toinen toistaan.

“Vuoden alussa luovuin autosta. Liikumme itse paljon pyörällä, joten perheemme ei tarvitse autoa juurikaan arkisin. Olin jo ennestään tutustunut yhteiskäyttöautoihin, joten omasta autosta luopuminen oli helpompaa”, Blox Carista aktiivisesti autoa vuokraava Jussi kertoo.

Monipuolinen autotarjonta antaa mahdollisuuksia vuokralaiselle. Perhematkalle lähtiessä farmariauto on kultaa. Toisinaan pakettiauto voi pelastaa, kun siirrellään tavaroita. Hinta on aina edullinen, eikä auto aiheuta ylimääräistä päänvaivaa.

“Tottakai kun saadaan itse päättää ne hetket kun maksaa auton käytöstä, niin se on jo edullisempaa lähtökohtaisesti kuin auton omistaminen. Lisäksi nyt on paljon valinnanvaraa. Aiemmin kesällä vuokrasin esimerkiksi Blox Carin pienen sähköauton pariksi päiväksi”, Jussi jatkaa.

Jakamistalous on nykypäivän trendi. Tavaroiden käyttöastetta nostamalla pyritään hyödyntämään olemassa olevia raaka-aineita entistä tehokkaammin. Autosta luopuminen onkin ympäristöteko, josta kiittää sekä yksilö että yhteiskunta.

“Käytän paljon myös muita yhteiskäyttöpalveluita kuten Tieriä ja Kaupunkipyöriä. Myös Uber ja Yango ovat tuttuja liikkumisen palveluita”, Jussi avaa kokemustaan kiertotalouden palveluista.

Tänä kesänä kotimaan road tripit ovat olleet suosiossa. Autottomat ihmiset haluavat päästä myös matkustamaan mukavasti ja helposti, eikä julkinen liikenne ei aina tunnu luontevalta ratkaisulta. Autoilu ja etenkin yhteiskäyttöauto voi kuulostaa kiinnostavammalta, varsinkin jos hinta on edullinen.

“Nyt olemme esimerkiksi lähdössä Kotkaan. Aloitin tarkistamalla erilaisia vaihtoehtoja, ja koko perheen reissulle auto on oikeastaan ainut järkevä vaihtoehto. Ei kannata mennä millään muulla kuin autolla, jos perhettä tai ystäviä on paljon matkassa mukana”, Jussi päättää.

liikkuminen Helsingissä on helppoa
(Liikkuminen Helsingissä on helppoa)

Lue lisää Blox Carin tarinoita jakamistaloudesta ja kotimaan matkailusta tästä.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap