Kotimaan matkailu syyslomalla – katso vinkit lomareissulle


Syysloma on hyvä hetki lomailla kaupungissa tai ulkoilla luonnossa. Kesän jälkeen tiukkaa arkea on eletty jo parin kuukauden ajan, ja syysloma tarjoaa loistavan mahdollisuuden kevyeen irtiottoon. Syyslomasta ja syksyn väriloistosta kannattaa nauttia ennen kuin pitkä talvi koittaa. Kotimaan matkailu syyslomalla on vuonna 2020 varmasti suosiossa.


Blox Car ja kotimaan matkailu
Tarkista lähialueen yhteiskäyttöautot tästä.


Kaupunkilomalle Helsinkiin

Syysloma on kesän viimeisiä sesonkeja, mutta majoittumisen ja auton vuokraamisen suhteen hinnat ovat kesää alempana. Kaupunkilomat ovat siis suosiossa syyslomalla. Pari yötä hotellissa, viini-ilta suositussa ravintolassa tai vaikka koko perheen kanssa Korkeasaareen katsomaan eläimiä. Ideoita riittää loputtomiin sekä pariskunnan, että koko perheen lomalle. Syyslomalla kaupungissa riittää tekemistä ja kaikki matkailuyrittäjät on pakotettuja panostamaan vastuullisuuteen koronan takia. Helsingissä voit liikkua helposti yhteiskäyttöautolla.

Patikoimaan luontoon päiväksi

Parhaimmillaan ruskan värit ilahduttaa vielä syyslomalla matkailijoita. Päiväretki kotimaan kansallispuistoon tai vaikka oman kaupungin patikointireitille. Pääkaupunkiseudulla elävien on kenties vaikeinta löytää päiväretken kohdetta läheltä. Lyhyen automatkan päästä löytyy kuitenkin esimerkiksi Pornaisissa sijaitseva Laukkosken luontopolku, joka on vain yksi monista luontopoluista Uudellamaalla. Ei pidä unohtaa legendaarista Nuuksion kansallispuistoa, jossa on merkattuja patikointireittejä aina lyhyille päiväretkille tai pidemmille viikonloppumatkoille.

Kotimaan matkailu Suomessa
Patikointi on ollut vuoden 2020 trendi.Yö teltassa antaa extreme mausteen

Pidemmälle patikkareissulle tarvitset teltan mukaan. Yöpyminen teltassa luo alkukantaisen lisämausteen metsäretkelle. Patikoi luonnossa, herää aamulla luonnossa ja nauti aamukahvista lämpimän nuotion äärellä.

Kylpylälomalle haistelemaan tunnelmaa

Romantiikan ystävä osaa rakentaa kylpylälomalle paljon romanttisia aktiviteetteja, jotka piristävät puolisoa. Kylpylät ja spa keskukset auttaa ihmistä rentoutumaan, joten myös irtiotto arjesta ystävän kanssa on paikallaan syyslomalla.

Road tripillä näkee koko Suomen

Aiemmin artikkelissa puhuimme jo ruskan luomasta väriloistosta, mikä on syyslomalla vielä varsinkin etelä-Suomessa parhaimmillaan. Maaruska on pohjoisemmassa vielä voimissaan, vaikka lehdet ovatkin tippuneet jo puusta. Vuokraa auto ja lähde nauttimaan suomalaisen maantien tuoksusta.


 

Kotimaan matkailu syyslomalla
Kotimaan matkailu syyslomalla.Kotimaan matkailu on ollut vuoden 2020 trendi ja asiantuntijoiden mukaan trendi saa jatkoa myös tulevaisuudessa. Syysloman aikana voi keksiä hauskaa tekemistä paljonkin, mutta monelle itse matkustaminen paikasta a paikkaan b on ongelma. Tutustu markkinoiden edullisimpiin vuokra-autoihin Blox Carin autohaussa, jonne yksityiset auton omistajat lisää omat autonsa vuokralle.

Mikäli haluat kuulla lisää tarinoita kotimaan matkailusta, autoilusta ja kiertotaloudesta, ota Blox Car seurantaan sosiaalisessa mediassa. Lue lisää tarinoita Blox Carin blogista!


Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap