Kotimaan matkailu on helppoa – tarkista lähiseudun tuntemattomat nähtävyydet

Koronaepidemia pitää ihmiset kotimaassa ainakin tulevana kesänä. Festivaaleja ja tapahtumia on peruttu jo paljon, mikä masentaa monia. Kesä ei ole kuitenkaan vielä täysin ohi, ja yllättäviä elämyksiä voi löytää läheltä. Nopeasti Googlettamalla löydät käytännöllisiä ja hauskoja sivustoja, joista löytyy lähiseudun unohdettuja nähtävyyksiä ja ravintoloita. Kotimaan matkailu on helppoa ja turvallista.


VisitFinland tuo esille Suomen parhaat matkakohteet

VisitFinland on alunperin suunniteltu tukemaan suomalaisia matkailualan yrityksiä. Se luo kansainvälisesti kuvaa Suomesta haluttavana matkakohteena. VisitFinland-palvelu kertoo sinulle lähiseudun parhaat ravintolat ja nähtävyydet nopeasti sijaintisi avulla. Kaikki Suomen nähtävyydet siis nopeasti parin klikkauksen päässä.


Finland Hidden Map tarjoaa mahdollisuuden hauskanpitoon

Googlen piilotettu mahdollisuus Finland Hidden Map sisältää paljon hyödyllisiä ja unohtuneita matkakohteita. Kartta tuo esille mitä erikoisimpia, mutta myös hauskoja nähtävyyksiä ja historiallisia raunioita, joita on todennäköisesti myös kourallinen kävelymatkan päässä. Voit siis napata eväät reppuun ja lähteä etsimään kartan kohteita patikkaretken muodossa. Kun löydät uusia kohteita kavereiden kanssa, voit lisätä ne Hidden Mappiin.

Kotimaan matkailu on helppoa
Kotimaan matkailu on helppoa


Media kirjoittaa kotimaan matkailusta nyt enemmän

Kotimaan matkailun imagoa pyritään nyt parantamaan monin keinoin. Mediasta voi bongata runsaasti hyviä vinkkejä parhaista lomakohteista Suomessa. Turun saaristosta ja Kolin maisemista kirjoitetaan nyt paljon, joten istu hetkeksi alas ja suunnittele omaa kesälomaasi kotimaassa. Etsi jotain uutta ja inspiroidu lomailun tarjoamasta viihteestä kotimaassa.

Lue lisää tarinoita kotimaan matkailusta ja jakamistalouden ajankohtaisista aiheista tästä.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap