Karkauspäivä lähestyy – Kosi ja voita hääauto

Karkauspäivää vietetään joka neljäs vuosi, kun helmikuun loppuun lisätään yksi päivä lisää.  Tämä ylimääräinen päivä on lisätty kalenterikiertoon, jotta kalenterivuoden vuodenajat vastaisivat astronomisia vuodenaikoja. Karkausvuosia ovat kaikki neljällä jaolliset vuodet, kuten 2008, 2012, 2016, 2020. Poikkeuksen tekevät sellaiset sadalla jaolliset vuodet, jotka eivät ole jaollisia neljälläsadalla.

Karkauspäivää on perinteisesti pidetty päivänä, jolloin mikään ei käy normaalisti. Tämän vuoksi myös naiset ovat poikkeuksellisesti saaneet kosia, ilman että sitä on pidetty epäsopivana. Miehen kieltäytyessä on hänen kuitenkin pitänyt ostaa naiselle hamekangas. 

Karkauspäivä on myös jo muutamana vuonna huomioitu kirkoissa, joissa Hääyö-tapahtuma (https://evl.fi/haayo/tapahtumat) mahdollistaa naimisiin karkaamisen kirkoissa ympäri Suomen. 

BloxCar haluaa tänä vuonna olla mukana rakkauden asialla ja siksi arvomme karkauspäivänä kihlautuneiden kesken hääauton yhdelle onnekkaalle parille. BloxCarilla on laaja valikoima autoja jokaiseen makuun ja hääjuhlaan. Poimimme alle muutamia suosikkeja, joista löytyy varmasti kaikkien mieleen ja teemaan. 

Söpö retrokupla rentoon juhlaan
Tällä herkullisella ja katseet kääntävällä -74 kuplalla ajelet tyyllikkäästi juhlapaikalle.
Retro kupla ->
Isommalle porukalle
Klassinen Kleinbus on täydellinen menopeli koko hääseurueelle. 
Retro bussi ->

  

Pääset mukaan arvontaan ottamalla kuvan kosinnasta, tägäämällä BloxCarin ja jakamalla kuvan meidän kanssa. Voit julkaista kuvan Facebookissa tai Instagramissa. Palkinto on käytettävissä vuoden 2020 aikana. BloxCar pidättää oikeuden muutoksiin. 

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap