Eva Adamson vuokraa Blox Carilta – ”Olisi turhaa pitää omaa autoa”

Yhteiskäyttöautot Helsingissä kasvattaa suosiotaan koko ajan. Kasvava suosio varsinkin nuorten aikuisten keskuudessa luo lisää mahdollisuuksia auton omistajille, jotka vuokraa omaa autoa. Eva Adamson vuokraa BloxCarilta yhteiskäyttöauton, kun sille on tarvetta.

Eva Adamson vuokraa Blox Carilta
Eva Adamson vuokraa Blox Carilta.Eva on suomalainen näyttelijä, joka on tuttu suosituista kotimaisista tv-sarjoista, kuten Uusi Päivä ja Salatut Elämät. Nuoren helsinkiläisen arkea helpottaa erilaiset yhteiskäyttöpalvelut.

“Helsingin katukuvassahan näkyy hyvin nämä Tierit eli sähköskootterit ja myös kaupunkipyörät, mutta jakamistaloudesta pitäisi mielestäni puhua enemmän, koska tämä on aika tuore ilmiö. Se on hyvä tapa jakaa, lainata ja vuokrata, kun joku muu voi myös tienata siinä sivussa omalla tavarallaan”, Eva kertoo näkemystään jakamistaloudesta.

Sähköautojen aatelinen eli Tesla on noussut Evan suosikkiautoksi Blox Carissa. Ekologisen sähköauton jakaminen muiden kanssa pienentää myös Evan hiilijalanjälkeä entisestään.

“Tesla on tällä hetkellä ehdottomasti lempiauto. Ennen pidin paljon Range Roverista, mutta nyt kun vertaa sitä sähköautoon, niin se tuntuu jopa hieman kivikautiselta laatikolta”, näyttelijä kertoo omasta automaustaan.

Auton käytölle on paljon erilaisia tarpeita. Yhteiskäyttöautot sopii sekä arkisille työmatkoille, että pidemmille lomareissuille. Tampereelta kotoisin oleva Eva kertookin käyttävänsä yhteiskäyttöautoja monipuolisesti moneen tarpeeseen.

“En ole omistanut koskaan omaa autoa. Asun tällä hetkellä ihan Helsingin keskustassa, ja näen että olisi turhaa pitää omaa autoa täällä tyhjän panttina. Lisäksi Helsingin pysäköinti on aika ongelmallinen. Aina kun on tarve lähteä pidemmälle reissulle Helsingin ulkopuolelle, niin mielellään vuokraan auton BloxCarilta. Se sopii erinomaisesti mun arkeen”, Eva kertoo.Näyttelijänä tunnettu Eva on tekemässä uutta aluevaltausta musiikkibisneksen parissa.

“Tällä hetkellä keskityn enemmän musiikkiin kuin näyttelyyn. Näyttelijän hommat on tältä erää tauolla, kun keskityn musiikkiin”, Eva kertoo juttutuokion päätteeksi.

Jakamistalouden hyödyt toimii kaikilla aloilla samalla tavalla. Kaikki voittaa mikäli jakamistalouden palvelu toimii helposti ja nopeasti. Ole kuin Eva ja ota jakaminen osaksi omaa arkea!

Lue lisää tarinoita jakamistaloudesta ja kotimaan matkailusta, sekä osallistu keskusteluun Blox Carin sosiaalisessa mediassa. 

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap