Blox Carin Facebook- ja instagram-kilpailujen säännöt

Lue tästä ajankohtaisimman kilpailun säännöt.

The Joulukalenteri

The Joulukalenteri starttaa! Blox Carin Joulukalenterista ollaan tehty tänä vuonna kaikkien aikojen joulukalenteri, joten ei kannata missata ainuttakaan luukkua. Tykkää ja olet mukana myös muissa The Joulukalenterin kilpailuissa automaattisesti. Käy siis tsekkaamassa The Joulukalenterin luukut myös tulevina päivinä.

Kilpailuaika on 1.12.-24.12. Keskiviikkona 24.12. arvotaan osallistujista onnekkaat, jotka voittavat yllätyspalkinnon. Voittajille ilmoitetaan vastaamalla voittajakommentteihin tai kontaktoimalla yksityisviestin muodossa. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Palkinnot lähetetään postitse, kunhan kaikki voittajat ovat antaneet yhteystietonsa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet.

MUUTA:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

Shareit Bloxcar oy, Albertinkatu 21, 00120 Helsinki

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun