BloxCar tulee vahvemmaksi – yhteistyö Veriffin kanssa nopeuttaa palvelua

BloxCar on tehnyt suuria muutoksia palvelun parantamiseksi ja yksinkertaistamiseksi. Yksi suurimmista muutoksista on tunnistautumisen nopeuttaminen jopa tunneista vain muutamaan minuuttiin. Pyrkimyksenä on mahdollistaa suoraviivainen ja nopea vuokraaminen.

BloxCar halusi yhteistyökumppanin, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen teknisen ratkaisun ja olemme ylpeitä voidessamme julkaista yhteistyön johtavan Virolaisen henkilövarmennuksen asiantuntijan Veriffin kanssa. Blox Car tulee vahvemmaksi, kun palveluun liittyminen helpottuu. Veriff on myös maailman suurimman autojen vertaisvuokrausyritys Turon kumppani.

“Voidaksemme rakentaa yhä enemmän luottamusta käyttäjien välille, olemme päättäneet antaa heille mahdollisuuden luotettavaan henkilövarmennukseen yhteistyössä tähän erikoistuneen Veriffin kanssa. Heillä on siitä vahva kokemuspohja ja heidän tuotteensa erittäin korkeatasoinen. Jos tiedän varmasti kuka vuokraaja on, on minun helpompi luovuttaa autoni avain”, kertoo BloxCarin toimitusjohtaja Kaius Häggblom

Ohjeistettu valokuvaaminen mahdollistaa nopeamman varauksen  

Suurin näkyvä muutos on nopeampi henkilöllisyyden varmentaminen. Uusi järjestelmä antaa välittömästi palautetta valokuvien laadusta, eikä asiakkaan tarvitse jäädä odottamaan vahvistusta. Ohjeistettu kuvaus kolminkertaistaa rekisteröitymisen nopeuden aiempaan verrattuna ja poistaa samalla aiemman huonon kokemuksen, joka aiheutui tuntien odottelusta ja puutteellisesta kommunikoinnista varmennusprosessin aikana. Asiakas pääsee näin ollen myös nopeammin varaamaan autoja. Aikaisemmin kuvien varmennus saattoi ruuhka-aikoina kestää jopa vuorokauden. 

BloxCarin rahoituskierroksen jälkeiset kuusi kuukautta ovat olleet erinomaiset ja asiakkaiden määrä on kasvanut 60 %. Nopea kasvu on aiheuttanut painetta luoda entistä paremman palvelun. Tämän vuoksi odotamme nyt innolla yhteistyötämme Veriffin kanssa, joka auttaa meitä parantamaan käyttäjäkokemusta ennestään. Kuulisimme myös mielellämme palautetta asiakkailtamme saadaksemme lisätietoa siitä, miten muutos vaikuttaa käyttäjämääriimme.  BloxCar tulee vahvemmaksi ja vahvemmaksi koko ajan.

Toivomme, että nautitte BloxCarista yhä enemmän. Mukavaa matkustelua!

Lue lisää BloxCarin tarinoita yhteiskäyttöautoilusta ja kotimaan matkailusta tästä.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap