Avulias Kalervo tienaa omalla autolla – sosiaalinen aspekti viehättää

Kalervo, 71, on löytänyt tavan pienentää hiilijalanjälkeään. Auton omistaminen on välttämättömyys monelle, mutta sen voi tehdä nykypäivänä myös ekologisesti. Kalervo tienaa omalla autolla vuokratuloja.

Avulias Kalervo tienaa omalla autolla - sosiaalinen aspekti viehättää
Avulias Kalervo tienaa omalla autolla – sosiaalinen aspekti viehättää

“Olen ollut itse aina autoihminen ja käytän autoa vielä nykyäänkin usein”, Kalervo avaa hänen omaa taustaa autoilijana.

Vuokra-autot eivät ole mikään uusi ja ihmeellinen keksintö Suomessa, mutta omalla autolla tienaaminen on edelleen melko uusi ja harvinainen asia.

“Asia ei tullut mieleenikään ennen kuin vuonna 2016 kävelin laivalta kohti Helsingin keskustaa. Vastaan tuli Blox Carin mainos, Pistä auto töihin, joka herätti mielenkiintoni. Selvittelin asiaa hetken aikaa ja päätin kokeilla laittaa autoni sinne.”

Kalervon Audi A3 oli vuoden 2019 kolmanneksi eniten vuokrattu auto Blox Car-palvelussa. Kyseinen auto onkin loistava esimerkki toimivasta yhteiskäyttöautosta omakotialueella.


“Aluksi sitä vuokrattiin paljon Helsingin keskustan alueelta, mikä oli varsin erikoista. Auto kuitenkin sijaitsee Puistolassa! Nykyään tilanne on muuttunut ja vuokralaiset tulee pääsääntöisesti kahden viiva viiden kilometrin säteeltä”, hän jatkaa juttuaan.

Kalervon auto  on ollut kautta historian yksi suosituimpia autoja Blox Carissa. Peräti 16 ihmistä vuokraa autoa edelleen vakituisesti muutaman kerran vuodessa. Kalervon luotettavuus auton omistajana on vuosien saatossa palkittu lukuisilla vakiokäyttäjillä, jotka ovat tulleet tutuiksi palvelun kautta.

“Autolla on alhainen hinta, jonka lisäksi se kuluttaa vähän bensaa. Tykkään auttaa vuokralaista, joten olen aina oman aikataulun salliessa vienyt auton esimerkiksi pienten lapsien perheille tai muille kiireessä eläville”

Kalervo päätti ostaa juuri uuden Volkswagen Golfin, jonka hän lisäsi samantien myös Blox Cariin vuokrattavaksi. Uusi yhteiskäyttöauto piristää arkea ja lisää palvelun mukanaan tuomaa sosiaalisuutta.

“Asiakkaat patistivat välillä hankkimaan myös toisen yhteiskäyttöauton, koska niin usein vanhempi auto on ollut vuokralla, kun sitä olisi muut tarvinneet”, Kalervo päättää nauraen.

Tutustu Kalervon autoihin:
Volkswagen Golf | Audi A3


Blox Car on täynnä tarinoita erilaisista auton omistajista. Ytimessä on palvelu, joka yhdistää ihmisten tarpeet. Isompi kauppareissu, kesälomaretki tai vaikka kaupunkiloma luo tarpeen autolle, jota arkena normaalisti käyttäisi vain vähän. Kaikki auton omistajat tietää taas tilanteen, kun postiluukusta tipahtaa lasku korjaamolta tai vakuutusyhtiöltä. Kuluerästä tehdään säästölipas helposti vuokraamalla omaa autoa. Tarkista kuinka paljon voisit tienata omalla autollasi vuokratuloja.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap