Autoilu on turvallista koronan aikana – vuokraa vain terveenä!

Koronavirus voi jyllätä vielä viikkoja ja kuukausia. Käsien pesun merkitystä korostetaan entisestään, jonka lisäksi jokaisen käsilaukun perusvarastoon kuuluu pieni käsidesi. Parempi hygienia on ollut monen mielessä viime aikoina. Moni kiinnittää huomiota ympäristön puhtauteen ja hygieniarikkomukset säikäyttävät.

Autoilu on turvallista koronan aikana – näin BloxCar ohjeistaa!

BloxCar ohjeistaa vuokraajia ja auton omistajia pitämään auton puhtaana. Moni auton omistaja onkin jo varautunut, ja ostanut autoon puhdistusvälineitä. Autoilu on turvallista koronan aikana edelleen.

  • Varaa autoon yleispuhdistusliinoja ja esimerkiksi desinfiointiainetta. Vuokralaisen on mukava hypätä autoon, jonka pinnat ovat puhtaat. Toivomme myös vuokralaisen pyyhkivän auton sisäpinnat kuten ratin, käsijarrun, vaihdekepin, painikkeet ja kahvat vuokrauksen päätyttyä.
  • Älä vuokraa autoa kipeänä! Mikäli olet tehnyt varauksen ja sairastut, niin pystyt perumaan vuokrauksen ilman kuluja. Varauksen voit peruuttaa varauksen sivulta, jolloin tieto menee suoraan auton omistajalle. Esimerkiksi kauppareissut hoituu näppärästi erilaisten kotiinkuljetus-palveluiden kautta, jos ihminen on sairaana. Tutustu palveluihin tästä.

Lue lisää BloxCarin tarinoita autojen yhteiskäytöstä ja kotimaan matkailusta tästä.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap