Auton lisääminen palveluun

Kun olet kirjautunut palveluun voi lisätä ajoneuvon yläpalkin kohdasta Autoni -> Lisää auto. Etene sen jälkeen seuraavassa järjestyksessä:

Vakuutukset

Oli autosi vakuutukset missä yhtiössä tahansa voimme ylpeinä tarjota autollesi ennen näkemättömän hyvän turvan. Koska toimimme yhteistyössä Ifin kanssa, saat autollesi parhaan turvan Ifin asiakkaana. Muiden vakuutusyhtiöiden asiakkaille tarjoamme perusturvan, joka kattaa vahinkojen aiheuttamia taloudellisia menetyksiä (esim. bonuksen aleneminen). Korvauksia maksetaan enintään auton omavastuun ylärajaan saakka.

Auton tiedot

Täytä auton tekniset tiedot, anna vuokrahinnat ja merkitse sijainti. Vuokrahinnan saat päättää itse, mutta meiltä voi halutessaan kysyä ehdotusta. Kilometrihinnaksi suosittelemme 0,30 €/km, mutta lopullisen päätät itse.

Kuvat ja saatavuus

Kuvat ja saatavuus ovat tärkeitä tekijöitä määrittämässä autosi kysynnän. Kuvaa autosi puhtaana hyvässä valossa. Ota terävät kuvat rauhallista taustaa vasten. Saatavuuden voit määrittää kalenterin avulla. Lisäät sekä poistat aikoja salaman nopeasti ja helposti. Suosittelemme pitämään kalenterissa mahdollisimman paljon vapaita aikoja, ja poistamaan niitä sitä mukaan kun omat menot on tiedossa. Muista, että voit aina kieltäytyä vuokrauksesta.

Vahvistus

Palvelumme tarkistaa ja vahvistaa automaattisesti vakuutuksesi ellet ole vaihtamassa vakuutusyhtiötä tai olet pyytänyt yhteydenottoa. Autosi listautuu automaattisesti kun vakuutuksesi on vahvistettu.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Copy link