8 vinkkiä ajokortilla tunnistautumiseen

Veriff tekee henkilöllisyyden todistamisesta nopeaa, helppoa ja turvallista, ja tämä artikkeli opastaa sinut henkilöllisyyden vahvistusprosessin läpi alusta loppuun.

1. Ajokortin tulee olla ehjä ja ajantasalla

BloxCarissa tunnistautuminen tehdään ajokortilla. Varmista, ettei henkilöllisyystodistus ole vanhentunut tai fyysisesti vahingoittunut.

2. Käytä kameraa, jossa on hyvä internetyhteys

Uusissa älypuhelimissa ja mobiililaitteissa on yleensä hyvät kamerat, joten puhelimet ovat ehdottomasti paras vaihtoehto, kun haluat saada vahvistuksen. Jos tietokoneessa on myös kunnollinen verkkokamera, myös sitä voi käyttää. Avaa kamera, puhdista linssi ja pyri käyttämään jotakin laitteelle suositellusta selaimesta.

Suositellut selaimet laitteittain:

• PC: Chrome or Firefox
  • Mac: Safari or Chrome
  • iPhones and iPads: Safari
  • Android devices: Chrome

Joudut antamaan väliaikaisen pääsyn kamerallesi ja mikrofonillesi vahvistuksen suorittamiseksi, mutta lupa kestää vain vahvistusprosessin ajan, ei sen jälkeen.

3. Ole nopea, mutta älä kiirehdi

Pidä henkilöllisyystodistus mukanasi, sillä sinulla on noin viisi minuuttia aikaa näyttää se ennen istunnon päättymistä. Aikaraja on luotu käyttäjän suojaksi, ei stressin vuoksi.

4. Kunnollinen valaistus on välttämättömyys

Pimeät huoneet ja voimakas taustavalo johtavat huonolaatuisiin kuviin, joita on vaikea analysoida. Poista myös lasit, kuulokkeet, tiarat ja kaikki muut päähineet, jotka vaikeuttavat tunnistamistasi. Olet mahtava juuri sellaisena kuin olet.

5. Suorita vahvistus itse

Ystävällinen apu on yksi asia ja sallittua, mutta tunnistautumiseen pakottaminen aivan eri asia (se tapahtuu useammin kuin uskotkaan). Jos olemme epävarmoja, haluamme olla varovaisia ​​ja hylkäämme tunnistautumisen. Parempi katsoa kuin katua.

6. Ota tarkat kuvat

Pidä silmällä näyttöä ja varmista, että koko henkilötodistus mahtuu raameihin. Tämä auttaa meitä vahvistamaan sinut nopeammin. Jos ottamasi kuva on epäselvä tai huonosti valaistu, napsauta ”Yritä uudelleen” ja ota parempi kuva.

7. Molemmat puolet kiitos

Jos käytät henkilökorttia, ajokorttia tai oleskelulupaa henkilöllisyytesi vahvistamiseen, valokuvaa kortin tai paperin molemmat puolet. Älä huoli, me opastamme sinut sen läpi.

8. Selfie-vahvistusta pyydetään vain erityistapauksissa

Tätä ei pyydetä tekemään usein, mutta joskus sinulta kysytään selfie, jossa on samassa kuvassa myös henkilötodistus. Jos tarvitsemme selfie-vahvistuksen, varmista, että sinä ja asiakirjasi olette kehyksessä, tarkennettuina ja luettavissa. Katso, miltä henkilökorttia pitävän selfien pitäisi näyttää ja miltä ei pitäisi näyttää:

Kaikkia ohjeita ei tarvitse kirjoittaa muistiin. Veriff antaa sinulle reaaliaikaista palautetta vahvistusprosessin aikana, joten onnistunut vahvistaminen ei todellakaan ole vaikeaa. Palvelu ohjaa sinua siis koko ajan eteenpäin. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä BloxCarin asiakaspalveluun osoitteeseen contact@bloxcar.fi

Voit lukea lisää tunnistautumisesta täältä

Takaisin palveluun
Copy link
Powered by Social Snap