Vuokraaminen

Mitä teen jos olen myöhässä?

Mikäli olet myöhästymässä, ole heti yhteydessä omistajaan! Myöhästyminen voi vaikuttaa omistajan seuraavaan varaukseen.

Miten annan arvion vuokrauksesta?

Vuokrauksen päätyttyä voit jättää arvostelun varauksen omilta sivuilta. Pääset varauksen sivulle Omat varaukseni -pudotusvalikon alta, kohdasta Menneet varaukset.

Miten päätän vuokrauksen?

Vuokraus päättyy automaattisesti varausvahvistuksen mukaisena aikana.   Ennen kuin palautat auton, muista tankata käyttämäsi määrä polttoainetta tarkistaa auton kunto    

Pitääkö minun pestä auto ennen palautusta?

Auto pitää palauttaa samassa kunnossa, kuin missä se oli vuokrauksen alkaessa. Auto ei siis välttämättä tarvitse pestä, mutta esimerkiksi roskia ei saa jättää autoon.

Miten käytän hakusuodattimia?

Voit hakea autoja hakusuodattimien avulla. Hakua voit suodattaa esimerkiksi antamalla nouto- ja palautusajan tai täyttämällä osoitekenttään alueen, josta haet autoa.

Miksi minulta evätään varaus, vaikka kohde on varattavissa?

Varaus voidaan evätä omistajan tai palvelun toimesta, esimerkiksi seuraavista syistä:   Omistaja on unohtanut päivittää auton saatavuuskalenterin. Puhelinnumerosi ei ole varmennettu. Sähköpostisi on virheellinen.     Muussa tapauksessa ole yhteydessä Blox Cariin.

Omistaja ei vastaa varauspyyntööni, mitä teen?

Jos auton omistaja ei vastaa varauspyyntöösi, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Tässä tapauksessa suosittelemme myös että, lähetät varauspyynnön toiseen autoon.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun