Vuokraaminen

Mitä teen jos olen myöhässä?

Mikäli olet myöhästymässä, ole heti yhteydessä omistajaan! Myöhästyminen voi vaikuttaa omistajan seuraavaan varaukseen. Omistajalla on myös oikeus perua varaus jos myöhästyt huomattavasti tai et ole yhteydessä omistajaan. Vuokrausta ei tällöin hyvitetä sinulle. Vastaavasti saatat joutua maksamaan ylimääräisestä ajasta jos olet myöhässä auton palautuksesta. 

Miten annan arvion vuokrauksesta?

Vuokrauksen päätyttyä voit jättää arvostelun varauksen omilta sivuilta. Voit antaa arvostelun 24 tunnin sisällä vuokrauksen päätyttyä.

Miten päätän vuokrauksen?

Vuokraus päättyy automaattisesti varausvahvistuksen mukaisena aikana. Ennen kuin palautat auton, muista tankata käyttämäsi määrä polttoainetta siivota roskat tarkistaa auton kunto.    

Pitääkö minun pestä auto ennen palautusta?

Auto pitää palauttaa samassa kunnossa, kuin missä se oli vuokrauksen alkaessa. Auto ei siis välttämättä tarvitse pestä, mutta esimerkiksi roskia ei saa jättää autoon.

Miksi minulta evätään varaus, vaikka auto on varattavissa?

Varaus voidaan evätä omistajan tai palvelun toimesta, esimerkiksi seuraavista syistä: Omistaja on unohtanut päivittää auton saatavuuskalenterin. Et ole tunnistautunut palvelussa. Löydät ilmoituksen palvelussa kohdasta viestit, mikäli et ole tämä on tekemättä. Muussa tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme contact@bloxcar.fi.

Omistaja ei vastaa varauspyyntööni, mitä teen?

Autojen omistajat ovat yksityisiä henkilöitä ja autot heidän omiaan, ja tämän vuoksi voi olla ettet heti saa vastausta varauspyyntöön. Jos sinulla on kiire saada auto, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Suosittelemme myös, että teet varauksen useampaan autoon samalla kertaa. Kun yksi hyväksytään peruuntuvat muut automaattisesti. 

Mikä on palvelumaksun osuus?

Vuokrahintaan sisältyy palvelumaksu jonka suuruus on 30 %. Palvelumaksu kattaa vuokrausten tilityksestä aiheutuvat kustannukset, markkinoinnin ja muut palvelun ylläpidon kustannukset. 

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun