Turvallisuus

Miten ilmoitan vahingosta?

Ilmoita vahingoista aina ensin ajoneuvon omistajalle ja sen jälkeen Blox Carille puhelimitse tai sähköpostitse. Suuremmista vahingoista tulee aina ilmoittaa ensin poliisille.  Blox Carin asiakaspalvelu palvelee vuorokauden ympäri puhelimitse +358 44 732 9611

Omavastuu ja omavastuun alennus

Jokaisella autolla on omistajan määrittämä omavastuu, jonka löydät auton sivuilta. Omavastuun alennus ei tällä hetkellä ole käytettävissä palvelussamme.

Tuleeko passia tarkistaa?

Jos käyttäjällä ei ole vakituista kotiosoitetta Suomessa, tulee ajokortin lisäksi tarkistaa passi. Passia ei tarvitse kuvata, mutta sen tietoja tulee auton luovutustilanteessa verrata ajokortin tietoihin.

Miksi omistaja tarkistaa vuokraajan ajokortin?

Pyydämme omistajia tarkistamaan käyttäjän ajokortin ensimmäisellä vuokrauskerralla. Näin voimme varmistaa, että auton vuokraava henkilö on sama kuin vuokrauksen tehnyt henkilö. Suosittelemme myös tarkistamaan ajokortin jatkossa jokaisella vuokrauskerralla. 

Mitkä ulkomaiset ajokortit kelpaavat Suomessa?

Suomessa hyväksytään kaikki Suomen tunnustamissa valtioissa myönnetyt ajokortit. EU- tai ETA-valtiossa myönnetty ajokortti kelpaa niin kauan kuin ajokortti on voimassa riippumatta siitä, onko henkilö Suomessa turistina vai asuuko hän maassa vakinaisesti. Myös Pohjoismaissa myönnetty väliaikainen ajokortti hyväksytään Suomessa.

Voinko lähteä autolla ulkomaille?

Jos auto on vakuutettu Ifissä on sen vakuutukset voimassa vain Suomessa. Muilla vakuutusyhtiöillä saattaa olla tästä poikkeavat ehdot, joten asia kannattaa aina tarkistaa omasta yhtiöstä. Omistaja voi antaa luvan viedä ajoneuvon ulkomaille omalla vastuulla. 

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun