Tulot

Mitä jos saan sakon?

Mikäli saat sakon, joka on aiheutunut vuokrauksen aikana, voit tehdä oikaisuvaatimuksen sakon laatijan sivuilla. Oikaisuvaatimukseen tulee liittää varauksen tiedot esim. kuvakaappauksena sekä vuokraajan tiedot.

Mikä on katevaraus?

Varmennamme maksukortin tekemällä pienen katevarauksen kortille varauspyynnön yhteydessä.

Paljonko voin ansaita?

Vuokratulosi suuruus riippuu monesta tekijästä, esimerkiksi auton merkistä, iästä ja alueesta. Edullisemmallakin autolla saatat tienata hyvin, jos olet itse aktiivinen.

Mikä ALV on ja koskeeko se minua?

Arvonlisävero (ALV) on kulutusvero, joka koskee lähes palveluita Suomessa. ALV:n suuruus vertaisvuokraustoiminnassa on 24 % palvelumaksusta ja sen maksaa palvelun ostaja.

Vuokratulon tilitys

Edellisen kuukauden tilitykset lähetetään omistajille vuokrauksen päättymisestä seuraavan kuun loppuun mennessä.  

Alennukset

Omistaja voi halutessaan antaa vuokraajalle alennusta. Omistaja ja käyttäjä voivat sopia keskenään mahdollisista alennuksista ja omistajan tulee ilmoittaa niistä palvelulle. Palvelussa ei ole käytössä muita alennusjärjestelmiä.

Hyvitys

Mikäli vuokraustapahtuman aikana sattuu käyttäjästä riippumaton este, jonka vuoksi vuokraus ei toteudu tai peruuntuu, hyvitetään vuokraajalle häneltä veloitettu summa. Käyttäjällä ei ole oikeutta vaatia maksettua vuokrahintaa suurempaa hyvitystä.

En ole saanut kuittia vuokrauksesta

Tarkista, ettei kuitti ole mennyt sähköpostisi roskapostikansioon. Mikäli kuittisi ei ole saapunut sähköpostiisi, löydät sen myös palvelusta nimivalikon alta kohdasta Laskutus.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun