Tulot

Mistä tiedän onko vuokralainen maksanut varauksen?

Yksi auton omistajan tärkeimmistä tiedoista on varauksen maksu. Alla oleva esimerkkikuva osoittaa, miten auton omistaja tietää että varaus on maksettu. BloxCar ei salli vuokrauksen maksamista ohi palvelun. Mitä pitää tehdä, jos joku ehdottaa vuokrauksen maksamista ohi palvelun?

Paljonko voin ansaita?

Vuokratulosi suuruus riippuu monesta tekijästä, esimerkiksi auton merkistä, iästä ja alueesta. Edullisemmallakin autolla saatat tienata hyvin, jos olet itse aktiivinen. Kokeile BloxCarin vuokratuottolaskuria.

Mitä pitää tehdä, jos joku pyytää suorittamaan maksun palvelun ulkopuolella?

Jos sinua pyydetään suorittamaan vuokrauksen maksu ohi palvelun, kannattaa sinun laittaa viestiä tilanteesta BloxCarin asiakaspalvelun osoitteeseen contact@bloxcar.fi BloxCar ei salli maksuja palvelun ulkopuolella ja vilpillisestä toiminnasta saatamme sulkea tilin. BloxCar voi palkita etukoodeilla, mikäli käyttäjä ilmoittaa vilpillisestä toiminnasta tai muista ongelmista palvelussa. Lue lisää: Lisätietoja vuokraajalle – ohjeita auton vuokraamiseen

Mikä ALV on ja koskeeko se minua?

Arvonlisävero (ALV) on kulutusvero, joka koskee lähes palveluita Suomessa. ALV:n suuruus vertaisvuokraustoiminnassa on 24 % palvelumaksusta ja sen maksaa vuokraaja.

Onko vuokratulo verotettavaa tuloa?

Vertaisvuokrauksesta saatava tulo kuuluu pääomaverotuksen piiriin. BloxCar voi lisämaksusta koostaa vuoden tilitysraportit, josta voit helposti kopioida tiedot veroilmoitukseen. Tilitysraporttien luomisessa voi olla viivettä aika ajoin, joten olethan ajoissa liikkeellä. Varaustiedot löytyvät myös tilitysten yhteydessä sähköpostitse lähetetyissä tilitysraporteissa.

Vuokratulojen tilitys auton omistajalle

Kun vuokralainen on suorittanut varauksen maksun, auton omistaja näkee varaussivulta milloin vuokratulot välitetään hänelle. Alla on esimerkkikuva, miten vuokratulojen tilitys ilmoitetaan. Vuokratulot tilitetään kaksi kertaa kuukaudessa auton omistajalle. Tilityspäivät ovat kuun 5. ja 20. päivä. Kuukauden 20. päivän tilitys tulee vuokrauksista, jotka loppuvat saman kuukauden 1.-15. päivä. Viidennen päivän tilitys pitää sisällään vuokratulot vuokrauksista, jotka […]

Alennukset

Blox Carin edut toimivat niin sanotulla ’Cash back’ toiminnolla. Eli tee varaus normaaliin tapaan ja ilmoita tästä osoitteeseen contact@bloxcar.fi. Asiakaspalvelu tekee alennuksen suuruisen palautuksen.

Hyvitys

Mikäli vuokraustapahtuman aikana sattuu käyttäjästä riippumaton este, jonka vuoksi vuokraus ei toteudu tai peruuntuu, hyvitetään vuokraajalle häneltä veloitettu summa. Käyttäjällä ei ole oikeutta vaatia maksettua vuokrahintaa suurempaa hyvitystä.

En ole saanut kuittia vuokrauksesta

Tarkista, ettei kuitti ole mennyt sähköpostisi roskapostikansioon. Voit myös pyytää sen asiakaspalvelustamme info@bloxcar.fi.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun