Käyttäjätili ja tunnistus

Miten lisään kuvat itsestäni ja ajokortista?

Varmista, että kuvat ovat selkeitä ja tekstit luettavissa. Tunnistettava kuva kasvoistasi: Katso suoraan kameraan ja ota kuva tarpeeksi läheltä. Ajokortin etupuoli: Tarkista, että kortti on kuvassa näkyvän kehyksen sisällä ja että tekstit ovat luettavissa. Ajokortin kääntöpuoli: Ota kuva kääntöpuolesta samalla tavalla kuin kortin etupuolesta. Voit ottaa kuvat joko suoraan sovelluksella, tai valokuvata kortin kasvosi ja […]

Onko autolle ikärajoitusta?

Palvelussamme ei ole rajoituksia koskien auton ikää, merkkiä tai mallia. Luo myös Blox Cariin liitettävän auton minimivaatimukset.

Haluan suositella palvelua ystävälle

Voit kutsua ystäväsi kokeilemaan Blox Caria. Kutsun voi lähettää palvelun päävalikosta nimesi alta kohdasta Kutsu ystäväsi.

Miten vuokraajan profiili varmennetaan?

Uusilta käyttäjiltä tarkistetaan tilin luomisen yhteydessä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Palvelussamme käytössä oleva jäsentaso määrittää kuinka hyvin vuokraaja on tunnistettu ja kuinka usein hän on vuokrannut autoja. Jäsentaso perustuu myös muiden käyttäjien arvosteluihin ja auton omistajien tekemiin ajokorttitarkastuksiin.

Täytyykö minun tarkistaa vuokraajan ajokortti?

Sinun tulee aina tarkistaa ensi kertaa sinulta vuokraavan henkilön ajokortti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan kortin jokaisella vuokrauskerralla. Uusilta käyttäjiltä, joiden käyttäjätaso on Uusi käyttäjä tai Vasta-alkaja, sinun tulee tarkistaa ajokortti ja ladata kuva palveluun. Tarkistettuasi ajokortin käyttäjän taso nousee Vakiokäyttäjäksi. Tällöin vuokrauksen ajaksi aktivoituu myös lisäturvat valitsemastasi turvasta riippuen.

Millä selaimilla Blox Car -palvelu toimii parhaiten?

Blox Car toimii yleisimmillä selaimilla. Esimerkiksi Bing ei välttämättä tue Blox Car -palvelun kaikkia toimintoja. Jos selaimen käytössä on ongelmia, suosittelemme päivittämään selaimen uusimpaan versioon. Mikäli kohtaat selaimella käytettävyyteen liittyviä esteitä pyytäisimme, että ilmoitat asiasta osoitteeseen info@bloxcar.fi. Lisää viestiin seuraavat tiedot: käytetty selain, selainversio, laite ja laiteversio sekä palvelun käytettävyyttä estänyt vika.

Miten vaihdan salasanani?

Voit muuttaa salasanasi tämän linkin kautta https://bloxcar.fi/password-reset.

Miksi minun pitää luoda kuvallinen Blox Car -profiili?

Kuvallisen profiilin avulla lisäämme käyttäjiemme välistä luottamusta ja turvallisuutta. Autoa on helpompi vuokrata henkilölle, josta tietää jotain etukäteen. Profiilien avulla voimme varmistaa, että autoa vuokraava henkilö on sama kuin varauksen tehnyt henkilö.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun