Käyttäjätili ja tunnistus

Irtisanominen ja tietojen poistaminen

Käyttäjä voi irtisanoutua BloxCarin palvelusta laittamalla viestiä asiakaspalvelun osoitteeseen contact@bloxcar.fi BloxCar ei poista tietoja välittömästi, vaan tarkistaa ensin onko tilillä maksamattomia laskuja tai muita toimeksiantoja. Asiakaspalvelija vahvistaa tilin statuksen, kun se on tarkistettu. Kun asiakas on tehnyt Veriff-tunnistautumisen, menee noin kolmesta viiteen vuorokautta, että BloxCar saa Veriff:ltä vahvistuksen tietojen poistamisesta.

Voinko lisätä toisen puhelinnumeron palveluun?

Rekisteröitynyt käyttäjä lisää ja varmentaa yhden puhelinnumeron, kun hän rekisteröityy palveluun. Käyttäjä voi lisätä ja varmentaa myös toisen puhelinnumeron palveluun profiilin asetuksista. Katso esimerkkikuva alta. Näin lisäät toisen puhelinnumeron palveluun

Onko autolle ikärajoitusta?

Palvelussamme ei ole rajoituksia koskien auton ikää, merkkiä tai mallia. Luo myös Blox Cariin liitettävän auton minimivaatimukset.

Haluan suositella palvelua ystävälle

Voit kutsua ystäväsi kokeilemaan Blox Caria. Kutsun voi lähettää palvelun päävalikosta nimesi alta kohdasta Kutsu ystäväsi.

Näin vuokralaisen profiili on varmennettu

Uusilta käyttäjiltä tarkistetaan tilin luomisen yhteydessä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kun vuokralaisen profiili on varmennettu puhelinnumerolla, käyttäjä voi tehdä varauspyyntöjä ajoneuvoihin. Auton omistajan kannattaa hyödyntää BloxCarin palvelua oikein ja suosia ajokortilla tunnistautuneita vuokralaisia. Omistaja tietää onko vuokralaisen profiili on varmennettu ajokortilla Monelle auton omistajalle on tärkeää, että vuokralainen on ajokortilla tunnistautunut käyttäjä. Alla on esimerkkikuva, kuinka […]

Täytyykö minun tarkistaa vuokralaisen ajokortti?

Auton omistajan tulee aina tarkistaa vuokralaisen ajokortti vuokrauksen yhteydessä,  mikäli vuokralainen on ensikertalainen. Omistaja näkee varaussivulta, onko vuokralaisen ajo-oikeus tarkistettu jo fyysisesti jonkun toisen auton omistajan toimesta. Auton omistaja on lupa tarkistaa vuokralaisen ajokortti vakuutuksien takia BloxCarin kautta vuokratussa autossa on vakuutukset, jotka ovat auton omistajan omassa vakuutusyhtiössä. Vakuutusyhtiön ehdot voi vaatia erilaisia toimenpiteitä auton […]

Millä selaimilla Blox Car -palvelu toimii parhaiten?

Blox Car toimii yleisimmillä selaimilla. Esimerkiksi Bing ei välttämättä tue Blox Car -palvelun kaikkia toimintoja. Jos selaimen käytössä on ongelmia, suosittelemme päivittämään selaimen uusimpaan versioon. Mikäli kohtaat selaimella käytettävyyteen liittyviä esteitä pyytäisimme, että ilmoitat asiasta osoitteeseen info@bloxcar.fi. Lisää viestiin seuraavat tiedot: käytetty selain, selainversio, laite ja laiteversio sekä palvelun käytettävyyttä estänyt vika.

Miten vaihdan salasanani?

Voit muuttaa salasanasi tämän linkin kautta https://bloxcar.fi/fi/password-reset.

Pitääkö minun luoda kuvallinen Blox Car -profiili?

Ei pidä, mutta kuvallisen profiilin avulla nostat luottamusta. Autoa on helpompi vuokrata henkilölle, josta tietää jotain etukäteen. Profiilien avulla voimme varmistaa, että autoa vuokraava henkilö on sama kuin varauksen tehnyt henkilö.