Omistaja

Miten lisään kuvat itsestäni ja ajokortista?

Varmista, että kuvat ovat selkeitä ja tekstit luettavissa. Tunnistettava kuva kasvoistasi: Katso suoraan kameraan ja ota kuva tarpeeksi läheltä. Ajokortin etupuoli: Peitä sosiaaliturvatunnuksen loppuosa. Tarkista, että kortti on kuvassa näkyvän kehyksen sisällä. Ajokortin kääntöpuoli: Ota kuva kääntöpuolesta samalla tavalla kuin kortin etupuolesta.

Varauskalenteri

Palvelun varauskalenterit voi myös yhdistää omaan sähköiseen kalenteriin, jolloin vuokrausten hallinta onnistuu helposti oman kalenterin kautta.

Saatavuuskalenteri

Käyttäjällä ja omistajalla on myös mahdollisuus lisätä tietyn auton saatavuudet omaan kalenteriin. Tällä tavalla esimerkiksi käyttäjä voi seurata suosikkiauton saatavuutta kirjautumatta palveluun.

Valmistautumisaika varaukseen

Omistaja voi määrittää, paljonko aikaa hän tarvitsee valmistautumiseen ennen vuokrauksen alkua.

Vähimmäisvuokra-aika tunneissa

Vuokraukselle voi määrittää vähimmäisajan. Omistaja voi esimerkiksi päättää, että vuokra-ajan tulee olla aina vähintään kaksi tuntia.

Voinko lopettaa vakuutukseni jos auto on ainoastaan vuokrauskäytössä?

Vuokrattavassa autossa tulee olla vähintään liikennevakuutus ja suosittelemme myös kaskovakuutusta. Blox Carin kautta saatavat Shareit-turvat tuovat vakuutuksen lisäturvaa vuokrauksen ajaksi If:ssä vakuutetuille autoille ja Shareit Perusturva taloudellista suojaa muissa yhtiöissä vakuutetuille autoille.

Mitä jos saan sakon?

Mikäli saat sakon, joka on aiheutunut vuokrauksen aikana, voit tehdä oikaisuvaatimuksen sakon laatijan sivuilla. Oikaisuvaatimukseen tulee liittää varauksen tiedot esim. kuvakaappauksena sekä vuokraajan tiedot.

Tarjoatteko tiepalvelua?

Tarjoamme Shareit-tiepalvelun yhteistyössä Autoliiton kanssa. Mikäli vuokraamasi Blox Car -auto pysähtyy kesken matkan voit soittaa auton varaussivulla olevaan tiepalvelun numeroon. 

Miten annan arvion vuokrauksesta?

Vuokrauksen päätyttyä voit jättää arvostelun varauksen omilta sivuilta. Pääset varauksen sivulle Omat varaukseni -pudotusvalikon alta, kohdasta Menneet varaukset.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun