Omistaja

Autohaun liittäminen omalle verkkosivulle

Voit liittää autohaun verkkosivullesi nopeasti ja helposti Blox Carin widgetillä, eli ”leikkaa ja liimaa” -työkalulla. Työkalun avulla taloyhtiöt, yritykset ja kaupungit voivat helposti edistää vastuullista autoilua listaamalla omat ja muiden jakamat autot. Tämä on hyvä tapa hyödyntää jo liikenteessä olevaa autokantaa. Liitä vain oheinen koodi haluamaasi kohtaan sivuillasi: <iframe src=”https://bloxcar.fi/vehiclelist-widget” height=”600″ width=”500″></iframe>  Rajaa hakua […]

Miten lisään kuvat itsestäni ja ajokortista?

Varmista, että kuvat ovat selkeitä ja tekstit luettavissa. Tunnistettava kuva kasvoistasi: Katso suoraan kameraan ja ota kuva tarpeeksi läheltä. Ajokortin etupuoli: Tarkista, että kortti on kuvassa näkyvän kehyksen sisällä ja että tekstit ovat luettavissa. Ajokortin kääntöpuoli: Ota kuva kääntöpuolesta samalla tavalla kuin kortin etupuolesta. Voit ottaa kuvat joko suoraan sovelluksella, tai valokuvata kortin kasvosi ja […]

Varauskalenteri

Palvelun varauskalenterit voi myös yhdistää omaan sähköiseen kalenteriin, jolloin vuokrausten hallinta onnistuu helposti oman kalenterin kautta.

Saatavuuskalenteri

Käyttäjällä ja omistajalla on myös mahdollisuus lisätä tietyn auton saatavuudet omaan kalenteriin. Tällä tavalla esimerkiksi käyttäjä voi seurata suosikkiauton saatavuutta kirjautumatta palveluun.

Valmistautumisaika varaukseen

Omistaja voi määrittää, paljonko aikaa hän tarvitsee valmistautumiseen ennen vuokrauksen alkua.

Vähimmäisvuokra-aika tunneissa

Vuokraukselle voi määrittää vähimmäisajan. Omistaja voi esimerkiksi päättää, että vuokra-ajan tulee olla aina vähintään kaksi tuntia.

Voinko lopettaa vakuutukseni jos auto on ainoastaan vuokrauskäytössä?

Vuokrattavassa autossa tulee olla vähintään liikennevakuutus ja suosittelemme myös kaskovakuutusta. Blox Carin kautta saatavat Shareit-turvat tuovat vakuutuksen lisäturvaa vuokrauksen ajaksi If:ssä vakuutetuille autoille ja Shareit Perusturva taloudellista suojaa muissa yhtiöissä vakuutetuille autoille.

Mitä jos saan vuokraajan aiheuttaman sakon?

Mikäli saat sakon, joka on aiheutunut vuokrauksen aikana, voit tehdä oikaisuvaatimuksen sakon laatijan sivuilla. Useissa laskuissa on myös oikaisuvaatimuslomake mukana. Oikaisuvaatimukseen tulee liittää varauksen tiedot esim. kuvakaappauksena sekä vuokraajan tiedot. Sinun ei siis tarvitse maksaa muiden aiheuttamia sakkoja. 

Miten annan arvion vuokrauksesta?

Vuokrauksen päätyttyä voit jättää arvostelun varauksen omilta sivuilta. Pääset varauksen sivulle Omat varaukseni -pudotusvalikon alta, kohdasta Menneet varaukset. Voit antaa arvostelun 24 tunnin sisällä vuokrauksen päätyttyä.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun