Antero ja Paul vuokraa sähköautoja – tämä on hyvä mahdollisuus sijoittaa

Sähköautot ovat yleistyneet viime vuosina katukuvassa. Vielä muutama vuosi sitten Teslan näkeminen Helsingin kaduilla oli erittäin harvinaista, mutta nykyään nämä sähköautojen kruununjalokivet ovat yleistyneet katukuvassa. BloxCar palvelussa on tällä hetkellä vuokrattavana pohjoismaiden edullisimmat sähköautot.

Paul Nyberg vuokraa peräti kahta Teslaa. BloxCarissa sähköauton hinta on hankintahintaan nähden alhaisempi kuin muissa pohjoismaissa.

“Sähköauto on elinkaareltaan ekologisempi, mikäli ajosuorite on moninkertaisesti totuttua suurempi, kuin fossiili- tai hybridiauto. Ensimmäisillä Tesloilla Euroopassa on jo ajettu yli miljoona kilometriä. Jakamistalouden näkökulmasta Teslan tavanomaista suuremmalla ajosuoritteella on valtava potentiaali. Moninkertaisesti suurempi ajosuorite tekee nimenomaan Teslan käytöstä edullisempaa”, Paul avaa Teslan mahdollisuuksia.

Vaikka Tesla ja muut sähköautot ovat katukuvassa vahvemmin esillä, vain harva on päässyt ajamaan ‘Elon Muskin autolla’.

“Hallitusohjelmassa on seuraavan vuosikymmenen aikana tavoitteena saada suomalaiset hankkimaan paljon enemmän sähköautoja ilmastotavoitteeseen pääsemiseksi. Tesla on muita sähköautonvalmistajia vielä vuosia edellä, joten niiden markkinaosuus todennäköisesti kasvaa samalla kuin hinnat laskevat. Elinikäinen ilmainen lataus, ennen vuotta 2017 hankitulla model S:llä, Teslan omilla latausasemilla pitää edelleen vanhemmatkin Teslat kiinnostavina”, Paul jatkaa.

Norjassa sähköautot ovat saaneet koko kansan suosion. Väkilukuun suhteutettuna Norjassa on eniten sähköautoja maailmassa. Norjassa sekä valtio että yksityiset ihmiset ovat ottaneet päästörajoitukset tosissaan. Teslan perustaja onkin vieraillut Norjassa useaan otteeseen selvittääkseen syyn autojen hyvään kysyntään vuonojen maassa. Norjan kovasta tarjonnasta huolimatta koko pohjoismaiden edullisimmat Teslat, suhteessa markkinahintaan, vuokrataan BloxCarissa.

Antero ja Paul vuokraa sähköautoja - tämä on hyvä mahdollisuus sijoittaa
Paul vuokraa kahta Teslaa Helsingissä. (Antero ja Paul vuokraa sähköautoja – tämä on hyvä mahdollisuus sijoittaa)Sähköautoja Turussa – Antero hankki sijoitusauton

Antero on turkulainen auton omistaja, joka on päättänyt kokeilla jakamistaloutta sijoitusmielessä. Kesäsesonki on tuonut asiakkaita vuokra-autolle normaalia enemmän.

“Olen omistanut elämäni aikana vain sähköautoja, enkä voi kuvitella omistavani fossiilisen polttoaineen autoa koskaan”, Antero kertoo autotaustastaan.

Sijoitusautoksi hankittu Seat Mii Electric on sähköautoista hieman tuntemattomampi. Teslaa edullisempi hinta tekee siitä erittäin mielenkiintoisen sijoitusmahdollisuuden.

“Hinta-laatu -suhde sähköautoissa on aivan eri luokkaa kuin fossiilisen polttoaineen autoissa. Uskon, että halvinkin sähköauto on parempi kuin kallein bensiiniauto”, Antero toteaa.

Sähköauton pitkän elinkaaren takia Juhani voi jatkaa sähköauton vuokraamista pitkään, ja BloxCar antaa siihen Suomen parhaan alustan. Se on mahdollisuus sijoittaa ja säästää omalla autolla rahaa. Oletko jo tarkistanut kuinka paljon voit tienata omalla autolla?

Lue lisää BloxCarin tarinoita matkailusta ja yhteiskäyttöautoilusta.

Siirry takaisin käyttämään Blox Car -palvelua.
Takaisin palveluun
Share via
Copy link
Powered by Social Snap